Vés al contingut
Blog_Residència_Pare Pacífic

Blog

Grans i petits... Celebrem junts Carnaval

Activitat intergeneracional

El febrer és el mes de l'any on celebrem Carnaval. Els nens i nenes de l’Escoleta de Vilanova de Bellpuig han vingut a la Residència i Centre de Dia Pare Pacífic a celebrar el Carnaval amb nosaltres. Ens hem disfressat i pintat les cares i les mans.

Aquesta activitat intergeneracional ha estat molt enriquidora per les dues parts, ja que tant les persones grans, com el grup d’infants han estat compartint un espai d'aprenentatge, amb l'objectiu de generar coneixement mutu entre generacions diferents i afavorir el diàleg!

Ens hem adaptat per seguir cuidant a les persones grans

La pandèmia de la COVID-19 (Iniciat l'any 2020) ha comportat un canvi que ha afectat en l'àmbit econòmic, social i emocional de tota la societat, i de forma especial el col·lectiu de les persones grans.

Des que es va començar a gestionar la crisi de la pandèmia, a la Residència Pare Pacífic, la nostra màxima prioritat, per tot l'equip professional ha estat seguir cuidant i acompanyant als i les residents i les seves famílies. I des de la Fundació Persona i Valors, la prioritat també ha estat protegir a tot l'equip de persones treballadores.