Vés al contingut
Blog_Residència_Pare Pacífic

Blog

TEIXINT VINCLES: una experiència intergeneracional

 Des de l'Escoleta Vilanova de Bellpuig i la Residència de gent gran Pare Pacífic, s'ha reprès amb entusiasme el projecte intergeneracional "Teixint Vincles". En aquesta iniciativa, els més petits i els més grans es troben per compartir moments d'aprenentatge i convivència.Durant la primera activitat conjunta d'aquest nou cicle van gaudir d'una sortida al mercat local per comprar verdures fresques i explorar les parades.

Grans i petits... Celebrem junts Carnaval

Activitat intergeneracional

El febrer és el mes de l'any on celebrem Carnaval. Els nens i nenes de l’Escoleta de Vilanova de Bellpuig han vingut a la Residència i Centre de Dia Pare Pacífic a celebrar el Carnaval amb nosaltres. Ens hem disfressat i pintat les cares i les mans.

Ens hem adaptat per seguir cuidant a les persones grans

La pandèmia de la COVID-19 (Iniciat l'any 2020) ha comportat un canvi que ha afectat en l'àmbit econòmic, social i emocional de tota la societat, i de forma especial el col·lectiu de les persones grans.

Des que es va començar a gestionar la crisi de la pandèmia, a la Residència Pare Pacífic, la nostra màxima prioritat, per tot l'equip professional ha estat seguir cuidant i acompanyant als i les residents i les seves famílies. I des de la Fundació Persona i Valors, la prioritat també ha estat protegir a tot l'equip de persones treballadores.