Vés al contingut
Instal·lacions_Pare pacífic_Residència

Instal·lacions

Menjador_Pare Pacífic

Menjador

Al menjador disposem de grans finestres que permeten l'entrada de la llum natural i un gran espai perquè les persones grans se sentin còmodes. L'equip professional està format per atendre les necessitats que puguin sorgir a l'hora dels àpats i s'adapta a la situació de cada persona depenent del grau de dependència que requereixi. Comptem amb una cuina casolana 100%, professional i totalment equipada per a poder preparar els àpats casolans per a tots els i les residents. Preparem menús setmanals per a oferir una dieta sana, equilibrada i saludable. 

Sala de rehabilitació_Pare Pacífic

Sala de Rehabilitació

Disposem d'una sala de rehabilitació completament equipada per a tractar problemes de mobilitat. Els nostres professionals estan especialitzats en fisioteràpia i rehabilitació centrada en persones grans. El servei compta amb tota mena d'estris i equipament per a tractar la gran majoria dels problemes físics que sorgeixen a la tercera edat.

Sala d'estar_Pare Pacífic

Sala d'estar

En aquesta sala disposem de jocs de taula, televisió, música i altres tipus d'activitats per a estimular la ment i el cos dels i les residents. A la sala d'estar es creen grans relacions i vincles. A més, procurem que les persones grans passin una bona estona, acompanyades i s'entretinguin amb activitats que siguin del seu gust i també estimulin les diferents àrees psicològiques del seu cervell.

Habitacions_Pare Pacífic

Habitacions

La Residència Pare Pacífic compta amb habitacions tan individuals com dobles. Totes les habitacions compten amb bany privat i es troben adaptades per a les necessitats de cada persona. Totes les habitacions són exteriorsespaioses i molt lluminoses. A més, comptem amb llits geriàtrics, articulats i elèctrics per a la comoditat dels nostres residents.

Terrassa_Pare Pacífic

Terrassa

A la planta baixa comptem amb una terrassa espaiosa i lluminosa en la qual els i les residents poden gaudir de l'aire lliure, jugar a jocs, prendre el sol, etc.

Sala d'activitats_Pare Pacífic

Sala d'activitats

Les activitats que realitzem a la Residència estan pensades per les necessitats de la persona gran. Organitzant activitats, tant de moviment el cos, com de la ment.