Instal·lacions

Sala de Rehabilitació

Disposem d'una sala de rehabilitació completament equipada per a tractar problemes de mobilitat. Els nostres professionals estan especialitzats en fisioteràpia i rehabilitació centrada en persones grans. El servei compta amb tota mena d'estris i equipament per a tractar la gran majoria dels problemes físics que sorgeixen a la tercera edat.

Menjador

Al menjador gaudim de grans finestres que permeten l'entrada de la llum natural i un gran espai perquè les persones grans se sentin còmodes. L'equip professional està format per atendre les necessitats que puguin sorgir a l'hora dels àpats i s'adapta a la situació de cada persona depenent del grau de dependència que requereixi. Comptem amb una cuina professional totalment equipada per a poder preparar àpats casolans per a tots els residents. Preparem menús setmanals per a oferir una dieta sana, equilibrada i saludable.

Sala d'estar

En aquesta sala disposem de jocs de taula, televisió, música i altres tipus d'activitats per a estimular la ment i el cos dels residents. A la sala d'estar és on es gaudeix durant el dia i es creen relacions i vincles. A més, procurem que les persones grans passin una bona estona, s'entretinguin, tinguin dies amens i també estimulin les diferents àrees psicològiques del seu cervell.